ajaxLoader
Ståkrage Plain Slim Mens Ullrockar

Ståkrage Plain Slim Mens Ullrockar

SEK1,011.50 SEK1,370.50

Herrkläder, Ytterkläder, Ullrockar

Mens garderob Essential-ullrockar
Vintern är i horisonten, vilket innebär att det är dags att fatta det tuffa beslutet att köpa en ny herrull stilig kappa eller hålla fast vid den gamla. Om du har bestämt dig för att köpa en ny, är du på rätt plats. Men en annan fråga uppstår vilken pälsstil som passar dig bäst eftersom det finns flera alternativ som herrullspeacoat, trenchcoat för ull för män och den klassiska långrock.
Ullklackad kappa med halsduk Styla upp dina notch kavaj män med smala svarta jeans, glänsande stövlar och lyft utseendet med en rutig halsduk. Utseendet är så snyggt när du är på väg ut med vänner, på en bilresa eller shoppar. Halsduken ser inte bara attraktiv ut utan skyddar dig också från den kalla vinden, vilket gör den till ett perfekt tillbehör för att bära med en vinterull för herrull.
Ulljacka för män för avslappnad vinterstil När det börjar bli för kallt, till och med en vinterrock för herrull behöver lite skiktning, vad kan vara bättre än en varm sköldpaddshals? Koppla ihop den med svart denim så är du redo att gå. Oavsett om det är din väns födelsedagsfest eller datum, det smarta casual looken är mycket mångsidig och passar nästan varje tillfälle. Du kommer aldrig hitta en lång trenchcoat av ull som är ur trend under vintern och höstsäsongen.
Ulljackor för ull för män vinterjackor formellt utseende Om du skulle kunna välja en sak att bära över en kostym, borde det vara en ullrock herr eftersom det är det mest lämpliga underkläderna i en formell miljö. Andra alternativ som bomberjackor och läderjackor ser bra ut vardagligt men är olämpliga att bära över en kostym. Koppla ihop en snygg topprock eller lång ärtrock för män över en välpassad kostym för ett elegant utseende under vintern. Var inte rädd för att prova olika färger som en grå peacoat, brun eller blå herrullrock.
huva-ull-kappa Herrullrock med huva är en annan stil som trender på herrmode. När du pratar om att vara varm, mysig och snygg samtidigt, välj sedan alltid en lång kappa i herrstil.
För att avrunda den är ull herrrock för vintern ett perfekt val för säsongen; de mångsidiga delarna är lämpliga för alla tillfällen, vare sig det är formellt eller avslappnat, du kan klä dem upp eller ner beroende på situationen. Du kan också experimentera med olika stilar, och längd och färg populära alternativ inkluderar ull herr kappa knälängd, dubbelbröst peacoat och herr ull topplack. Att investera i ett par av dessa ullrockar kan vara i flera år.