ajaxLoader
Camouflage Belt Dambyxor

Camouflage Belt Dambyxor

SEK424.70 SEK571.40

Damtryckta Elastiska Byxor

Damtryckta Elastiska Byxor

SEK160.70 SEK212.40

Damkläder, Underdelar, Byxor

KVINNSBYXOR: JEGGING, SKINNY, CROPPED & MORE Börja din stil från botten upp med AccessoarerButik dambyxor. Oavsett vilken favoritpassform och stil du kan ha, har vi det bästa urvalet av underdelar för att skapa varje outfit du kan tänka dig. Från den tätt passande klassiska jaggen hela vägen till vida byxor gör vi alla tänkbara passform så att du alltid har en look du älskar från morgon till kväll. Gå med ett sofistikerat utseende i flare-byxan för arbete och byt sedan över till den super-trendiga beskurna byxan för alla dina planer efter arbetet. Smala byxor, Tomgirl byxor, bootcut byxor & mer - vi gör dem alla i de bästa materialen och med de bästa designdetaljerna för att skapa en look du inte kommer att sluta tänka på.
Många av våra dambyxor är designade direkt från våra jeansjeans, så att du får samma bra passform och stil som du redan är van vid. Smala byxor, Tomgirl byxor, kick bootcut byxor, vida byxor och beskurna byxor följer samma stil som vår jeanskollektion, så du får en pålitlig passform du kan lita på. Dessa dambyxor är gjorda med tyger som khaki, corduroy, Tencel, bomull & mer, alla designade för att tjäna seriös stil och må bra oavsett var du bär dem. Leta efter ljusa nyanser, neutrala khakitoner, djärva färger och mer för att skapa dagens outfit.
Oavsett om du behöver ett par khakibyxor för jobbet, vill uppdatera ditt utseende med sommarstilar som avklippta byxor eller bara vill ge dina jeans en paus, hela linjen med AccessoarerButik-dambyxor ser till att du är i bra händer för varje händelse. Och när du har ett nytt par byxor som du mår bra med, kolla in hela kollektionen av damtröjor för att skapa din perfekta outfit för kaffedatum, träningspass, hänga med vänner, resor till stranden och mer. Bär dina jeggings med passande linne för en enkel vårstil, eller prova en bred byxa med en skjorta nedåt. Skurna byxor ser bra ut med en crop top, och Tomgirl-byxor känns bra med en inbäddad blus.
Alla våra dambyxor gör det enklare än någonsin att klä sig för dagen (och natten), så kolla in hela sortimentet av dambyxor som jeans, byxor, shorts, kjolar & mer för att hitta ditt senaste tillskott. Följ alla dina favorittrender med nya silhuetter, färger, utskrifter och detaljer med AccessoarerButik, runda sedan ut utseendet med damtillbehör som halsdukar, smycken, hattar, väskor, hårtillbehör, bälten och mer. Gör varje dag till din med lite hjälp från AccessoarerButik.
Dambyxor för varje utseende och tillfälle Uppdatera din svala vädergarderob med prisvärda dambyxor från AccessoarerButik, där du hittar ett enormt urval av slitstarka karriärbyxor, bekvämt arbete hemifrån, avslappnade bottnar och allt däremellan. Handla byxor som ser fantastiska ut med avslappnade eller kontorsdräkter. Vi har capris, beskurna ankelbyxor, byxor, byxor och leggings som är perfekta för alla utseende.