ajaxLoader
3d Kitty Shape Mini Plånbok

3d Kitty Shape Mini Plånbok

SEK125.70 SEK159.30

Color Block Zipper Hasp Wallet

Color Block Zipper Hasp Wallet

SEK131.30 SEK173.20

Kort Typ Plånbok För Kvinnor

Kort Typ Plånbok För Kvinnor

SEK160.70 SEK212.40

Kort Plånbok För Kvinnor

Kort Plånbok För Kvinnor

SEK190.00 SEK252.90

Leopardmönster För Kvinnor

Leopardmönster För Kvinnor

SEK229.10 SEK306.00

Kvinnor Pu Plånbok Plånbok

Kvinnor Pu Plånbok Plånbok

SEK219.30 SEK292.00

Animal Shape Mini Wallet

Animal Shape Mini Wallet

SEK125.70 SEK146.70

Casual Color Block Damplånbok

Casual Color Block Damplånbok

SEK150.90 SEK199.80

Simple Plain Women Plånbok

Simple Plain Women Plånbok

SEK268.20 SEK359.00

Accessoarer, Väskor, Plånböcker

Mens plånböcker Håll koll på dina kontanter, kort och vad som helst som kommer att passa inuti en av våra herrplånböcker, på AccessoarerButik. Vi har ett stort urval av stilar, material och färger, inklusive bifold och läderfärgade läder, penningklämmor i metall, plånböcker och mer från de märken du känner och älskar.
När det gäller herrplånböcker passar inte en stil alla. Om du är traditionalist är en bifold plånbok av läder ett utmärkt val! Den här stilen är vanligtvis smal (perfekt för att glida i ryggen eller framfickan), ge lagring för flera kort, har ett genomskinligt ID-fönster för din licens, plus en räkningsfack för att organisera dina kontanter. Trifold plånböcker har ännu mer lagringsutrymme för husartiklar som kvitton, betjänade biljetter, bilder och mer.
Vill du minimera de saker du bär dagligen? Ett enkelt sätt att uppnå detta är att använda en mindre plånbokstil. Ett smalt ID-kortfodral är ett bra alternativ. De flesta mönster är superkompakta, men ger dig en bra mängd lagring för att hysa ditt väsentliga betalkort, kreditkort och lite kontanter. Om du föredrar att ha kontanter kan du utforska penningklipp gjorda för den moderna mannen.
Våra coola plånböcker för män är gjorda av läder av högsta kvalitet som finns i en mängd olika stilar för att passa dina ständigt föränderliga behov. Traditionella bifolds, expansiva trifolds, plånböcker på framsidan och penningklämmor finns alla i vår plånbokskollektion. Vi vet att du är upptagen och har dagar fyllda med en bra blandning av kul och ansvar, så du behöver maskulina plånböcker som kan hålla jämna steg och få dig att se som bäst.
Våra plånböcker med dubbla sidor och tre delar passar enkelt i din bakficka så att du kan utforska nya platser utan att oroa dig för att behöva hålla koll på dina pengar. Om du tar en aktiv resa, försök att förvara dina pengar i en av våra maskulina myntplånböcker, utformade för att enkelt passa i valfri ficka säkert.
Om du föredrar en smal plånbok på semester eller bara ditt vardagsliv blir våra plånböcker med framfickor och pengarklipp ditt nya favorittillbehör. Dessa plånböcker passar enkelt in i din framficka, vilket eliminerar obehaget att sitta på en full plånbok hela dagen eller irritationen att behöva ta bort den varje gång du sätter dig ner. Även om de är smala, är de här coola plånböckerna för män gjorda för att hålla och stå på vad du än kastar över den hela dagen.