ajaxLoader
Slank Tröja Med Hög Hals

Slank Tröja Med Hög Hals

SEK238.90 SEK318.50

Plain Standard Spring Herrtröja

Plain Standard Spring Herrtröja

SEK483.40 SEK651.00

Rundhalsad Loose Herrtröja

Rundhalsad Loose Herrtröja

SEK483.40 SEK651.00

Herrkläder, Överdelar, Tröjor

HERRTRÖJOR En herrtröja är ett tidlöst tillskott till vilken garderob som helst. De många olika tröjorna möjliggör ett unikt utseende som matchar din personliga stil och modekänsla.
När en kyla träffar luften är det dags att göra sig redo för tröjasäsongen. Oavsett om du letar efter ett avslappnat eller uppgraderat alternativ, använd följande information för att bättre avgöra vilken tröja som passar dig.
Tröja stilar Varje stil av tröjor erbjuder sin egen personlighet och speciella utseende som ger dina kläder ett lyft. Alla är mångsidiga på sitt eget sätt och kommer säkert att hitta sin plats i din dagliga garderob.
Crewneck Tröjan med crewneck är troligen den mest populära herrtröjan där ute. Den har en enkel pullover-design med en rundad halsringning. Du kan enkelt lägga en tröja med crewneck över en skjorta med krage.
V-ringning En annan populär tröja är V-ringad tröja. Huvudskillnaden mellan en tröja med crewneck och en tröja med V-ringning är inte överraskande halsringningen. Medan alternativet för crewneck har en rundad halsringning, har V-halsen en djupare halsringning i form av en "V". V-ringade tröjor kan också kopplas ihop med en krage skjorta, och kan även rymma en skjorta och slips combo för en upphöjd ensemble.
Turtleneck Denna tröja har en halsringning som täcker de flesta, om inte alla, bärarens nacke. Denna design gör att tröja med tröja är lite mer avslappnad och de kan enkelt kombineras med jeans eller khakibyxor. För att lyfta utseendet, använd turtleneck under en kavaj.
Sjal krage En trendig stil, den här typen av tröja har en rullad halsringning som bildar en V-ringad form, men täcker inte halsen lika mycket som turtleneck-stilen. En sjal-krage tröja kan också ha växlar eller knappar som kan vara funktionella eller bara för stiländamål.
Koftor Den klassiska koftan har en öppen front som kan fästas med knappar eller växlar. Detta gör dem perfekta för lager med klänningskjorta och slips.
Kvartal eller halv dragkedja En modern, mer atletisk stil med en hög krage, dessa tröjor är återigen idealiska för lager med en krage skjorta under.
Oavsett din favorit typ av herrtröjor har AccessoarerButik ett brett utbud som passar din smak och stil. Shoppa nu!