ajaxLoader
Damtröja Med Lång Ärm Och Mage

Damtröja Med Lång Ärm Och Mage

SEK170.40 SEK226.30

Damkläder, Activewear, Sport-BH

KVINNOR SPORTS BRAS Vi tar sport-BH på allvar. Från sin design, stil, komfort och funktion - kvinnor förtjänar det bästa stödet där ute. Det är därför AccessoarerButik har utformat en rad olika sport-BH: ar för att passa den typ av träning du gör, och din stilpreferens också.
LÅG IMPAKT SPORTS BRAS Uppmuntra din kropp och ditt sinne med en sport med låg påverkan som promenader, yoga, pilates och barre-klasser - perfekt för den känslan av bra boost. Men glöm inte, varje stretch, flex och andning behöver precis rätt stöd. Vår kollektion av sport-behåer med låg effekt ger exakt det med hjälp av elastiska, elastiska material som polyester och spandex, vilket ger dig den rörelsefrihet du behöver. Dessutom finns alla våra sport-behåer med låg påverkan i olika färger, så att du kan matcha dem till din träningsredskap eller bära dem med självförtroende utan ett extra lager kläder.
MEDIUM IMPACT SPORTS BRAS HIIT träning? Dans klass? Eller kanske en gruppövning är mer din grej? Oavsett vad du tränar passar våra sport-behåar med medium effekt. Hitta den komfort och stil som passar dig, med en rad mjuka, stretchiga material som spandex jacquard och svett svepande Speedwick för att hålla dig sval och torr. Vissa sport-BH med medelstora slag har också avtagbara dynor för extra formning och en justerbar passform.
SPORTS BRAS MED HÖG EFFEKT Utmana dig själv med en träning med hög effekt som löpning, boxning eller plyometrics, och upplev all komfort och support du behöver med våra sportiga behåar med hög effekt. Kör igenom med hjälp av svettavvisande tyg och anpassa din passform med justerbara remmar för extra täckning och självförtroende.
Att välja rätt sport-BH kan ibland vara en utmaning. Oavsett om du svettas i gymmet eller springer, kommer rätt sport-bh att ge dig allt stöd du behöver. På AccessoarerButik hittar du en stor samling sport-BH i olika mönster och färger. Titta igenom en rad sport-behåar som är gjorda för allt, från enkla sträckor till högintensiva träningspass. Bläddra igenom sport-behåar med låg påverkan, medelstor och hög effekt. Dessa sport-behåar finns i en mängd olika mönster, välj mellan remmar, cross-back, racerback eller mesh. Dessa sport-behåar är gjorda i andningsbart tyg och håller dig bekväm när du gör yoga eller till och med om du kör ärenden. Hitta sport-BH med vadderade kupor eller avtagbara kupor som ger gott om täckning för säkert slitage. Utforska en stor samling sport-behåar och hitta rätt val för dig.