ajaxLoader
Mellanlång Huva Rak Herrrock

Mellanlång Huva Rak Herrrock

SEK600.70 SEK811.70

Standard Kavaj Med Dragkedja

Standard Kavaj Med Dragkedja

SEK884.30 SEK1,197.30

Herrkläder, Ytterkläder, Trenchcoats

TRENCHCOATS En symbol elegans, trenchcoaten är återigen i rampljuset. Mycket mer än en regnrock, det är en perfekt morgon till kvälljacka i antingen mer traditionella toner av beige och militärgrön, eller tolkas på nytt med ljusa färger eller i tekniska och transparenta tyger. Med eller utan originaldetaljer och i många olika längder förblir dess klassiska charm intakt.
Finns det en trenchcoat i AccessoarerButik 2021? Ja, stilen går alltid bra när vintern kommer. Det kalla vädret är den perfekta säsongen för att lagra trenchcoat för män med pälskrage. Dessutom är det enkelt att lägga på den med vilken klädkod som helst eftersom den ser bra ut med både avslappnade och formella kläder. Trenden ökar återigen.
Hur man bär en trenchcoat män? Många kommer att säga att inte bära den med avslappnad klädsel. Jag tror att det är fel eftersom det är en stil som liknar en läderjacka men lite längre. Du kan lagra denna bit över valfri och formell klädkod men se till att färgkombinationen är bra.
Hur många stilar finns det? Den finns i dubbelbröst, singelbryst, smal passform, huva, päls och orolig som håller dig både snygg och varm. det är den ultimata häftklammern som aldrig går ur stil!
Hur knyter man ett dike? Bältet är nödvändigt att binda och utan det skulle pälsen se boxig eller bara udda ut. Om du vill veta hur du ska binda manteln eller bältet ordentligt, här är två sätt.
För att binda bältet i en stängd stil, helt enkelt dra det runt midjan och spänn fast det. Du kan helt enkelt spänna den bakom om du föredrar att den är öppen.
Kan du förkorta en trenchcoat? De flesta diken kan förkortas, men jag skulle inte rekommendera det. Processen är ganska dyr och kan resultera i att pälsen tappar form eller en sömöppning. Vi rekommenderar verkligen det. Stilen gör kappan till vad den är just nu.
Är trenchcoat lämplig för våren? Ja, det är möjligt att bära bomull eller superlätta trenchcoats även på våren och sommaren. Det är inte en bra idé att bära dem när temperaturen blir för varm eftersom det faktiska syftet med en lång kappa är att hålla dig varm.