ajaxLoader
Rivet Slip-on Pointed Toe Damskor

Rivet Slip-on Pointed Toe Damskor

SEK708.30 SEK957.00

Skor, Damskor, Prom Skor

Promenadskor Det är bara den mest spännande tiden på året - prom! Förstärk din feststil med ett fängslande par skor. Oavsett om du planerar att dansa hela natten i stiletter eller lägenheter, hitta ett par drömskor som kompletterar din klänning.
Lyft din Prom 2021-stil med fantastiska kilar, klackar eller pumpar. Designat med kristaller, glitter, strappy-stilar och en rad nyanser, kommer vårt urval av damskor att vända huvudet hela natten. För att hålla dig bekväm utan att kompromissa med din glamorösa stil, välj ett par balkläder eller remmar. Dessa kvällskor inspirerades av de senaste Prom-trenderna, så ditt utseende kommer att vara på plats från pre-prom-fotouppsättningarna hela vägen till efterfesten.
Haute klackar! Avsluta ditt utseende med ett par vackra pumpar som fungerar för prom och bortom. Håll ditt utseende snyggt med spetsiga tår med bejeweled detaljer. Eller prova plattformar med satin-tå för en touch av sofistikering.
Låt oss prata om moderiktiga lägenheter! Kombinera komfort och stil på den stora natten. Lyxiga detaljer som strass utsmyckningar, satin finish och ankelremmar klä upp lägenheter för kvällen. Ballerina och d’Orsay-stilar ser perfekt ut och kikar ut under din klänning.
En liten gnista går långt. Känn dig som en filmstjärna för natten i snygga sandaler med klack. Älskar du ädla metaller? Glitter i guld eller stun i silverband med klackar. Känner dig kantig? Prova tossor och plattformar täckta av strass eller knoppar för ett totalt “It Girl” ögonblick.
Gå ut i ett par trendiga kilar. Många märken erbjuder kantiga stilar i kraftfulla färger, djurtryck och präglade strukturer. Undrar du hur man utformar det? Håll resten av ditt utseende enkelt när du tar på dig sådana utmärkta tillbehör. Behöver du något subtilare? Låt den kantiga kilformen lysa med ett par neutrala.
Gör det till en natt att komma ihåg. Handla hela ditt prom-look inklusive den perfekta klänningen, skor, smink och mer på AccessoarerButik.