ajaxLoader
Nitar Point Toe Damskor

Nitar Point Toe Damskor

SEK366.00 SEK491.80

Pu Flat Toe Slip-on Damskor

Pu Flat Toe Slip-on Damskor

SEK375.80 SEK505.70

Tyg Round Toe Toe Slip-on Damskor

Tyg Round Toe Toe Slip-on Damskor

SEK199.80 SEK265.40

Plain Pointed Toe Damskor

Plain Pointed Toe Damskor

SEK219.30 SEK292.00

Sköna Damskor För Rund Tå

Sköna Damskor För Rund Tå

SEK219.30 SEK292.00

Skor, Damskor, Platta skor

Women's Flats: Your Must-Have Everyday Shoe Letar du efter något snyggt som håller dina fötter glada från dag till natt? Våra kvinnors lägenheter är svaret. Gå på stadens gator i våra herrkläder-inspirerade oxfords och loafers, eller åk till stranden i våra enkla espadrilles och avslappnade träskor. Välj läder eller vävda mulor som ser lika fantastiska ut med jeans och en topp som med en klänning eller klänningbyxor. En garderob som är viktig, våra svarta lägenheter är utsmyckade med bågar eller prydda med vår älskade logotyp så att du kan visa upp din signaturstil. Eller välj en balett platt eller mockasin i ljusa och djärva färger för att verkligen låta din stil personlighet visa.
Hitta dina bästa platta skostilar En bekant och bekväm stil gynnad av kvinnor i alla åldrar, lägenheter är allt annat än tråkiga. Om du behöver en sko som kan klättas upp eller ner och övergår enkelt från jobbet till helgärenden, är lägenheter idealiska. Lägenheter är också perfekta för resor, eftersom de kan halkas av och på flygplatsen och tar väldigt lite utrymme i din resväska eller totväska. Kvinnors platta skor finns i läder, linne, duk och en mängd andra material så att du kan hitta en lägenhet för varje säsong.
Komfort och mode kombineras när du väljer ett par lägenheter. Oavsett om du letar efter avslappnade platta skor, ballettplatta skor eller klädplatta skor, hittar du en mängd olika stilar som matchar din avslappnade och professionella garderobsrotation. Vackert utformade skor i material som läder eller mocka passar bra med allt från jeans och byxor till sommarklänningar och jeanskjolar.
Letar du efter ett par bekväma skor för jobbet eller en intervju? Härliga mönster och solida färger prickar utseendet på dina lägenheter så att de sticker ut i raffinerad stil. En loafer-stil lägenhet kan också lägga till extra polering till din ensemble, speciellt när den kombineras med blazers och byxor.
Om det är en mer formell sko du vill ha, kan en fotledsrem ge din sko ett riktigt elegant utseende som är perfekt med klänningar och kjolar. Under höst- och vintermånaderna kan du ta på dig ett par enkla eller mönstrade tights som verkligen kommer att spela upp dina sofistikerade lägenheter!
Varje kvinna behöver ett bra par neutrala lägenheter i sin garderob. Oavsett om du vill ha svarta eller nakna lägenheter, är de här gå-med-allt-skorna perfekta för allt från kontoret till utekvällar till avslappnade dagar med familjen. Du hittar de svarta öre loafers kvinnor älskar att bära och så mycket mer här i denna kollektion.