ajaxLoader
Smal Lapptäcke I Leopardfauxpäls

Smal Lapptäcke I Leopardfauxpäls

SEK1,056.20 SEK1,742.10

Lösa Vanligt Päls I Päls

Lösa Vanligt Päls I Päls

SEK864.80 SEK1,170.70

Slim Pu-jacka För Kvinnor

Slim Pu-jacka För Kvinnor

SEK551.80 SEK744.60

Standard Överdel Med Rak Rak Dam

Standard Överdel Med Rak Rak Dam

SEK610.50 SEK824.30

Plain-päls I Mellanlängd För Kvinnor

Plain-päls I Mellanlängd För Kvinnor

SEK1,000.30 SEK1,648.50

Damkläder, Ytterkläder, Faux pälsrockar

FAUX PELSKLÄDER Vem skulle inte vilja fylla på sin outfit med fuzzy och mysiga faux pälsrockar? Vi har en kvinnors fuskpälsredigering som säkert kommer att leva upp till dina furrigaste fantasier. Från lurviga till teddy-fuskpälsjackor i olika stilar och storlekar kommer du att anpassa dig till ditt inre vildmark. Gå i panterstil med en kantig svart fuskpäls som släpper ut din mystiska dåliga galv. Var den klassiska och roliga tjejen bredvid när du går ut i en lång faux päls som är en hjärtsmältare. Oavsett humör eller stil du ska gå till, har vi den perfekta pälsen.
FAUX PELSKLÄDER & JACKOR Svart, vit, hetrosa - en fuskpäls är det perfekta sättet att göra ett uttalande. Vintern behöver inte vara intetsägande, du kan hålla dig mysig medan du håller den luddig i långa och korta falska pälsar. Den här säsongen varför inte prova faux mink, blandad päls eller en pälsfodrad bikerjacka?
När vädret blir kyligt finns det inget bättre sätt att hålla sig varm än en päls med det fantastiska faux-utseendet. En fuskpäls ser ut och känns som den riktiga saken, men det är halva priset på en leopardpäls, och ingen behöver veta skillnaden förutom du. De finns i en mängd olika stilar och färger, inklusive en långärmad lurvig, en långärmad päls eller jacka, en fuskpälsväst, en falsk päls.
Fuskpäls är en konstgjord eller falsk päls tillverkad med absolut inga animaliska produkter. Den är speciellt gjord för accent trimning på damrockar, jackor, i foder av handskar, hattar och huvrockar. Fuskpäls används i fuskpälsjackor och en fuskpäls i valfri längd för att trimma runt kragen eller på manschetten på en lång ärm eller som foder i en huvjacka. Det gör en extravagant accent.
Fuskpäls är gjord av en blandning av akryl och syntetfibrer som liknar päls, men är mycket billigare och skadar inga djur när den tillverkas. En accent rolig pälskrage gör hela skillnaden i din stil.
Ser falsk päls riktigt ut? En kappa, parka, jacka, fuskpälsjacka eller väst med fuskpäls kommer att se ut precis som den ursprungliga djurpälsen, men fuskpälsen lägger till en touch av klass till den vanliga klädseln. Under senare år har fuskpäls på en jacka lett till hundratals fuskpälsdesigner.
Läderjackor och andra jackor med fuskprydnad uppträdde först på 1950-talet när djurrättsaktivister meddelade att de stödde och föredrog päls med huva i päls framför traditionella djurhudrockar. Den nya fuskpälsen, en päls med krage, blev en succé, och varje kvinna kan nu ha en päls i päls!