ajaxLoader
Plain Slim Blazer För Kvinnor

Plain Slim Blazer För Kvinnor

SEK405.10 SEK544.90

Enkel Ol-kavajer För Kvinnor

Enkel Ol-kavajer För Kvinnor

SEK297.60 SEK399.60

Damkläder, Ytterkläder, Blazers

KVINNARSBLAZERS En kavaj är en av de hårdast fungerande delarna i din garderob. Det lägger till precis rätt nivå av sofistikering till alla kläder. Oavsett om du väljer en klassisk snitt i svart eller marinblå, eller en trendig överdimensionerad passform i mysiga tweeds eller rutor, det är en enkel stil att klä upp eller ner. Smörj ditt arbetsutseende eller kasta det med jeans till helgen - en kavaj är perfekt för alla tillfällen.
Populära Blazers för kvinnor:
Tweed Blazers. För ett klassiskt utseende som alltid är i stil, sport Tweed Blazers för kvinnor med dina favoritensembler. Hur utformar du en? Lägg den över en klänning för en feminin blomning. Behöver du en mer avslappnad look för din tweed-kavaj? Koppla ihop den med en blus och jeans. Beroende på tillfälle, avsluta din outfit med pumpar eller balettlägenheter.
White Blazers. Vill du lägga till wow-faktor i din stil? Från vardagliga till klädda händelser, sätt in en neutral nyans i ditt utseende med en vit kavaj. Orolig för att ha på dig en efter Labor Day? Var inte orolig, mode regler är avsedda att brytas. Vita kavajer kommer att ge elegant utseende oavsett årstid. Om du är mer traditionalist, köp handvita blazrar för ditt höst / vinterutseende.
Pojkvän Blazers. Vill du ha en titt som är lånad från pojkarna? Pojkvän Blazer, med en överdimensionerad passform och rynkade ärmar. Vad kopplar du ihop med en pojkvänblazer? För influencer stil, kombinera det med en slouchy tröja och pojkvän jeans. Vad sägs om skorna? Koppla ihop denna look med tjocka sneakers.
Plaid Blazers. Vill du ha en traditionell look men alltid trendig? Kolla in rutiga damjackor. Hur pratar du med en? Gör det till en kostym med matchande byxor eller blanda utseendet med neutrala byxor. Att ha på sig detta uttalande är det perfekta sättet att vara en snygg utmärkelse.
Stylingtips: Vill du ha damkavajer som är mer konservativa? Vi rekommenderar att du får blazers för kvinnor i neutrala nyanser, som svart, marin eller grå. Behöver du ha en kostym? Få matchande byxor eller kjolar till din blazer. Letar du efter ett elegant casual look? Koppla ihop dina nya damblazrar med de senaste kvinnans jeans eller leggings.