ajaxLoader
Bikiniset Polka Dots Bikini Set

Bikiniset Polka Dots Bikini Set

SEK209.60 SEK279.40

Damkläder, Badkläder, Bikini

KVINNOR BIKINIS Gör ett stänk på stranden eller poolen med vårt breda urval av mix-and-match bikiniset i en mängd olika snitt, färger och tryck. Från klassiska neutrala till solskenvärda ljus, trendiga mikro- eller hög midjebikini till bandeau, triangel och push-up stilar, du hittar två-delade baddräkter för kvinnor som passar alla smaker och figurer. Bläddra i vårt utbud av badkläder för kvinnor och underkläder för ännu fler alternativ.
Skapa alla dina favoritbikinistilar med AccessoarerButik-bikini! Oavsett vilken typ av bikini-topp du föredrar, bär den med den baddräktbotten du kan tänka dig! Det fina med mix & match badkläder är att du kan skapa din perfekta bikinikombination varje gång du är redo att dyka i. För alla dina kommande äventyr, passa på AccessoarerButik-baddräkter och känn dig riktigt bra från soluppgång till solnedgång! Från stranden till strandpromenaden, poolen till havet, vi har täckt dig med alla baddräktspassningar, stilar och mönster du behöver.
Välj din favorit bikinitopp från uppställningen och börja skapa din perfekta badklädestil. Om din simstil är klassisk och ikonisk kan du välja passformer som scoop eller triangelbikini. De är beprövade och sanna och älskade när det är dags att hoppa direkt in! Axelbandslösa och bandeaubikinier erbjuder en annan typ av typiska bikinitoppar med en remfri design som också är söt och bekväm. Passar som crop bikini toppar, tankini och longline bikini topp ger mer täckning om det är din favoritstil. Välj mellan olika nivåer av foder som lätt fodrad, skjut upp och ofodrad för att hitta rätt passform och känsla för dig!
När du väl har valt din nya bikinitopp väljer du en bikinibotten du älskar. Med alla typer av passformar att välja mellan kommer du aldrig att ta slut på alternativ! Passform med hög midja ger mer magtäckning och en smickrande stil för alla, och klassiska bikini- och hipsterstilar erbjuder en regelbunden stigerpassning som mjukar höfterna och känns bra när du är redo att slå i poolen. Högklippta stilar ser bra ut varje dag i veckan, och olika nivåer av bumtäckning sträcker sig från heltäckande till fräck och fräckare. Gå efter något nytt med den snygga bikinin eller den höga benen, och skapa ditt eget utseende med mix & match bikini!
Oavsett vad dina planer är kan du mixa om din badklädeduo med mix & match bikinis. Våra bikinis är gjorda med bekväma tyger så att du alltid har en passform som känns bra! Stretch nylon håller jämna steg med din dag och texturerade tyger skapar en dimensionell känsla och utseende. Passa på med djärva mönster, retroinspirerade tryck och ljusa färger för att skapa en look du kommer att älska. Ränder, blommor, djärva fasta färger och mer skapar din bästa badklädestil när som helst, var som helst. Handla hela sortimentet av AccessoarerButik-baddräkter och accessoarer och hitta dina nya favoriter idag!