ajaxLoader
Tunn Mellanlång Damtröja

Tunn Mellanlång Damtröja

SEK414.90 SEK558.80

Dam Ihålig Singel Lös Topp

Dam Ihålig Singel Lös Topp

SEK336.70 SEK452.60

Tunn Knapp Regular Fall Damtröja

Tunn Knapp Regular Fall Damtröja

SEK199.80 SEK265.40

V-ringad Stripe Med Färgblock

V-ringad Stripe Med Färgblock

SEK317.10 SEK426.10

Damkläder, Överdelar, Stickat

KVINNOR STRIKKLÄDER Från öppna stickningar och ärmlösa stilar till plyschalternativ för den kalla årstiden är stickat för kvinnor en garderob. I bärbara men feminina silhuetter visar vårt utbud av stickade toppar, klänningar och tröjor lyxiga garn och väv. I antingen pulserande färger eller mjukare dämpade färgpaletter, hjälper våra stickningar dig att enkelt navigera i alla klädkoder med lätthet och stil. För fräscha nya former, känsliga detaljer och rika texturer ser du inte längre än vår samling damtröjor för kvinnor.
Vårt mångsidiga sortiment av stickade plagg för kvinnor är taktilt och isolerande för den här säsongen och nästa. Från kashmir till bomull är varje bit gjord av ett mysigt, långvarigt material. Från collegetröjor till stickade toppar, vår kollektion spänner över en rad tidlösa stilar och nyanser inklusive mörkgrön, orange, beige och svart. För arbetsveckan, komplettera ditt utseende med kjolar eller byxor och för en avslappnad inställning, bläddra i helgens redigering för avslappnade separeringar ... och för allt däremellan? Besök våra nya ankomster.
Våra stickade damkläder är både snygga och snygga. Krypa upp dig i soffan i mysiga stickade kläder eller klä dig för att imponera i en snygg ribbad V-ringning. Våra texturerade ulltyger är av högsta kvalitet och håller dig varm när det är kallt ute. Kolla in premiumkashmir- och merinostilarna för extra mysig chic.
Lätt dig in i vintermånaderna med vår redigering av damtrikå. Oavsett om du packar hemma eller vill höja dina komfortpoäng när du är ute och om, vårt urval är här för att hålla dig varm och se snygg ut dygnet runt. Våra stickade koftor för kvinnor är ett måste den här säsongen - bär din med jeans och en vanlig topp för ett enkelt chic utseende. Vi har också tjocka och lätta stickade tröjor som serverar dig alla häftstilar - tänk allt från V-ringning, till polohals, sköldpaddshals och mer.